Verpakkingen

Nieuwe of oude matrijzen, onder regie van Fleur Plastics vervaardigde matrijzen of door u ingekochte matrijzen. Het maakt ons geen verschil om u als klant te accepteren. Bij producten die zich in de latere fases van de levenscyclus bevinden zijn lage kosten van steeds groter belang om uw concurrentievoordeel te behouden.

Door onze lage overhead en vergaande automatiseren zorgen wij voor een lage kostprijs. Hierdoor wordt het voor onze klanten ook mogelijk om te investeren in een nieuwe matrijzen én nieuws designs waardoor de producten weer volop in de belangstelling staat.

Zo ook in de verpakkingsindustrie:

Groene zeep

Groene zeep van Driehoek/Tricel

De matrijzen van producten in de latere fases van de levenscyclus zijn vaak al ouder. Maar voor ons betekent dat nog niet direct dat ze verouderd zijn. Door kleine renovaties en een verbeterd proces zorgen wij nog steeds voor producten van hoge kwaliteit.

Zo ook bij de groene zeep, een product dat al mening jaar bestaat. Fleur Plastics is al drie generaties lang verantwoordelijk voor het produceren van de pot en deksel van de groene zeep. Ook verzorgen wij de bedrukking van de potten met een droge off-set na productie.

 

Optimalisatie door automatisering van het spuitgiet proces

Automatisering Zeeppot

Ter ondersteuning van de productie is er ook voor dit product gekeken of doormiddel van automatisering de productietijd verlengt kan worden. Met uitneemrobots van het merk Star én een speciaal ontwikkelde robothand zijn wij in staat de producten uit een 2-voudige matrijs weg te stapelen op een transportband.

Voor de deksels is een automatisering aangeschaft waarbij de deksels gestapeld worden en in een buffer worden weggezet op een draaitafel. Hierdoor worden de handlingkosten verlaagd, wat weer terug is te zien in de kostprijs van het product.

Spuitgiet kosten teruggebracht

Voor nieuwe of oudere producten zijn wij altijd opzoek naar mogelijkheden tot verbetering van het productieproces. Om de levenscyclus van het product te verlengen, om verspilling van kunststof te reduceren en om de kosten in de hand te houden.

Ook bij de groene zeep hebben wij de spuitgiet kosten teruggedrongen. Natuurlijk wordt er ook voldaan aan de kwaliteit van de producten, om ervoor te zorgen dat de deksel op de dunwandige pot past wanneer deze gevuld wordt met warme zeep.

Meer vragen over wat wij voor u kunnen bereiken?

Neem nu contact met ons op voor meer informatie over wat wij voor u kunnen bereiken. Of bereik ons telefonisch via 0411-624164.

Offerteaanvraag
Heeft u al een matrijs?

Heeft u nog geen producttekeningen? Laat ons weten waar u naar op zoek bent en we nemen contact met u op.

Ik heb het privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

Een greep uit onze klanten:

Bel +31 411 62 41 64