Diensten

In samenwerking met talloze bedrijven brengen wij nieuwe producten op de markt. Daarnaast voeren wij optimalisaties door in hun processen en bestaande matrijzen om tot zo een efficiënt mogelijke uitkomst te komen. Een recente trend is bijvoorbeeld het omzetten van metalen onderdelen naar kunststof, ook hier doen wij advies in de soorten materialen en product opties. 
 
Deze omzetting is een van de vele mogelijkheden van het gebruik van kunststof. Daarnaast bieden wij een tal van diensten aan om ervoor te zorgen dat er voldaan wordt aan úw behoeften. U vraagt en wij leveren. Hieronder ziet u een overzicht van de diensten die wij leveren. Indien u ergens vragen over heeft of aanvullende informatie over wenst te ontvangen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Spuitgieten

Bij spuitgieten heeft u vele mogelijkheden om kunststof onderdelen te laten maken. Bij deze methode wordt voor uw ontwerp een matrijs ontworpen. U kunt zelf kiezen voor een passende grondstof of wij kunnen u adviseren welke grondstof het beste past bij uw product. Vervolgens gebruiken wij de grondstof in de spuitgietmachine om zo uw product naar wens te produceren. Lees verder voor meer informatie.

Projectbegeleiding

Wij begeleiden het gehele spuitgietproces voor u: van tekening tot en met de productiefase. Wij helpen u met het uitdenken van uw idee en het vermarkten van het producten. Daarnaast onderhouden wij het contact met externe partijen en adviseren wij u bij de verschillende keuzes die tijdens het proces aan bod komen. Bekijk deze dienst om verder te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

Proefspuiten

Twijfelt u over de functionaliteit van uw matrijs? Met onze jarenlange ervaring testen wij graag uw matrijs met behulp van proefspuiten. Op die manier bent u ervan verzekerd dat uw kunststof onderdelen in een hoge kwaliteit geproduceerd kunnen worden. Lees meer over proefspuiten.

Loonspuitgieten

Heeft u al een matrijs op maat laten maken voor uw product? En wilt u nu meer van dezelfde kunststof onderdelen laten maken? Geen probleem! Bij Fleur Plastic spuitgieten wij ook in reeds bestaande matrijzen. Lees verder.  

Rapid prototyping 

Met rapid prototyping laat u uw kunststof onderdelen maken met behulp van een digitale producttekening. Een van de bekendste rapid prototyping technieken is 3D-printing. Bij deze methode bouwen wij uw product laag voor laag op. Het voordeel? U kunt snel kleine productwijzigingen beoordelen en tot het gewenste eindproduct komen. Ontdek wat wij voor u kunnen doen op gebied van rapid prototyping.

Heeft u vragen over een bepaalde dienst of staat uw dienst er niet bij? Neem dan nu contact met ons op en samen zoeken we naar de juiste oplossing.

Offerteaanvraag
Heeft u al een matrijs?

Heeft u nog geen producttekeningen? Laat ons weten waar u naar op zoek bent en we nemen contact met u op.

Ik heb het privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

Een greep uit onze klanten:

Bel +31 411 62 41 64