Spuitgieter gezocht?

Spuitgieter gezocht? Dan zit u bij Fleur Plastics goed! Met onze jarenlange ervaring in spuitgietproducten uit uiteenlopende industrieën helpen wij u graag verder! 

Een veelzijdige spuitgieter

Zoekt u een spuitgieter voor een specifieke dienst? Wij bieden diverse diensten aan op het gebied van spuitgieten:

  1. Rapid prototyping 
  2. Spuitgieten
  3. Loonspuitgieten 
  4. Proefspuiten 

Meer weten over onze spuitgiettechnieken? Neem contact met ons op »

Spuitgieter gezocht in Brabant?

Fleur Plastics is gelegen in Boxtel (Noord-Brabant). In het jaar 2000 zijn wij begonnen met een proefspuit- en onderzoekscentrum voor kunststof. Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot een productiespuitgieterij. 

Fleur Plastics: de spuitgieter die u zoekt!

Over de jaren heen hebben wij diverse expertises en een uitgebreide kennis opgebouwd. Waarom wij de spuitgieter zijn die u zoekt? Wij…

  • leveren hoge kwaliteit producten en uitstekende service. 
  • zijn een spuitgieter die het u graag zo makkelijk mogelijk maken. Wij helpen u bij het gehele spuitgietproces; van ontwerp tot productie.
  • hebben een werkplaats met enkel geavanceerd apparatuur en ervaren spuitgieters.
  • hebben oog voor detail. Met ons apparatuur produceren wij uw spuitgietproduct tot in detail nauwkeurig. 
  • hebben onze machines 24/7 voor u klaar staan. 
  • vervaardigen uw spuitgietproduct met originele materialen (afkomstig van dezelfde leverancier). Bij ontvangst van het product ontvangt u de certificaten van oorsprong van de grondstoffen.

Spuitgieters met hart voor het milieu

Wij nemen wij het milieu uiterst serieus. Zo hebben wij onder andere meegewerkt aan de ontwikkeling van een biopolymeer op basis van aardappelschillen. Ook kunt bij ons kiezen voor het biologisch afbreekbare materiaal PLA. Dit materiaal is vervaardigd uit vernieuwbare bronnen, waaronder de vergisting van zetmeel. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over het milieu wanneer u meerdere versies nodig heeft van uw product.

Spuitgieter gezocht in Brabant? Neem contact met ons op!

Wilt u weten of wij de spuitgieter zijn die u zoekt? Neem dan contact met ons op over onze verschillende spuitgiet mogelijkheden.