Kunststof onderdelen laten maken

Wilt u kunststof onderdelen laten maken? Wij helpen u graag bij het perfectioneren en/of vormgeven van uw (toekomstige) product(en). 

Waarom kiezen partijen voor Fleur Plastics om kunststof onderdelen te laten maken? 

U kunt al ruim 18 jaar bij ons terecht om kunststof onderdelen te laten maken. Met de keuze uit uiteenlopende spuitgiettechnieken zijn wij van alle markten thuis! Zo leveren wij onze kunststof onderdelen / producten aan uiteenlopende branches; van automotive tot de bouw en van verpakkingen tot technische producten. 

Kunststof onderdelen laten maken? Wij helpen u verder! 

Onze klanten kiezen vaak voor onze service om hun kunststof onderdelen te laten maken, vanwege… 

  • onze beschikbaarheid. Onze machines staan dag en nacht voor u klaar. 
  • onze geavanceerde apparatuur en ervaren spuitgieters. 
  • ons eerlijk advies en betrokkenheid.
  • de hoogwaardige kwaliteit van de kunststof onderdelen die wij leveren. 
  • ons oog voor detail. Uw kunststof onderdelen komen er precies zo uit te zien, zoals u dat verwacht. 
  • onze ervaring. Ongeacht hoe eenvoudig of complex uw product of kunststof onderdelen ook zijn. Wij denken graag met u mee en helpen u verder.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Om de kwaliteit van onze producten te waarborgen hanteren wij verschillende spuitgietdiensten om uw kunststof onderdelen zo goed mogelijk te maken. Bij ons heeft u de keuze uit de diensten: 

  1. Spuitgieten. Bij deze methode ontwerpen wij de matrijs voor uw kunststof onderdelen (indien u die nog niet heeft), waarna we onder hoge druk de verwarmde grondstof in de matrijs spuiten en daarmee het gewenste product creëren. 
  2. Proefspuiten. Met behulp van proefspuiten testen wij uw matrijs zorgvuldig. Op die manier bent u ervan verzekerd dat uw kunststof onderdelen van hoogwaardige kwaliteit geproduceerd kunnen worden. 
  3. Rapid prototyping. Bij deze methode bouwen wij uw kunststof onderdelen laag voor laag op vanaf een producttekening. 
  4. Loonspuitgieten. Wanneer u al een matrijs op maat heeft voor uw producten spuitgieten wij ook in reeds bestaande matrijzen.