Zwenk- en transportwielen

Zwenk- en transportwielen zijn er voor verschillende toepassingen waarbij het van belang is dat het juiste wiel voor de juiste toepassing gebruikt wordt. De wielen kunnen geproduceerd worden in verschillende kunststoffen specifiek voor een bepaalde toepassing. Omdat wielen vaak een maatwerk zijn voor systemen, is het cruciaal om de maatvoering te verwerken in de procesparameters van het spuitgiet proces. Gedurende de productierun worden samples ook getest om afwijkingen te voorkomen.

Kunststof spuitgietproces

Het proces moet zo worden ingericht dat luchtbellen of oneffenheden in het wiel voorkomen worden. Dit kan ontstaan door de krimp van het kunststof. Deze complicaties gelden zowel voor het loopvlak als voor het asgat. Hierdoor wordt de nabewerking van het wiel, het passen van een lager of het voorzien van een rubberloopvlak, vereenvoudigd.

Samen met een leverancier van kunststof wielen produceert Fleur Plastics zwenk- en transportwielen in verschillende maten voor verschillende toepassingen. Hierdoor kunnen wij u een totaal pakket aanbieden waardoor u altijd beschikt over een kunststofwiel die direct gereed zijn voor montage.

Meer vragen over wat wij voor u kunnen bereiken?

Neem nu contact met ons op voor meer informatie of productiemogelijkheden van uw kunststof wiel. Of bereik ons telefonisch via 0411-624164.

kunststof zwenk- en transportwielen

Offerteaanvraag
Heeft u al een matrijs?

Heeft u nog geen producttekeningen? Laat ons weten waar u naar op zoek bent en we nemen contact met u op.

Ik heb het privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

Een greep uit onze klanten:

Bel +31 411 62 41 64