Terugblik op 2018

Gepubliceerd op 2 januari 2019Leestijd: 1 minuut

Wat heeft er afgespeeld binnen Fleur Plastics in 2018?

Het afgelopen jaar is een bewogen jaar geweest voor Fleur Plastics.  Door de aanhoudende drukte, en om kwaliteit te blijven leveren is het team uitgebreid. Kwaliteit wordt door Fleur Plastics namelijk niet alleen geleverd in de vorm van mooie producten, maar op alle aspecten die ter sprake komen in het bedrijfsproces. Hieronder vallen onder andere een gemotiveerd team die zich elke dag weer inzetten voor het bedrijf.

Paul Rabou is toegetreden in het bedrijf als directeur-eigenaar. Paul is sinds 2018 medeverantwoordelijk voor de succesvolle samenwerking met zowel bestaande als nieuwe klanten. Daarnaast is Paul ook betrokken bij technische vraagstukken omtrent het ontwikkelen en produceren van kunststof producten.

De groei die Fleur Plastics in 2018 heeft doorgemaakt heeft ervoor gezorgd dat er ook is geïnvesteerd in de uitbreiding van het machinepark in de vorm van een Arburg Allrounder 630 H 2500-1300, met een flinke groei in de productiecapaciteit en de snelheid van de productie als resultaat.

Daarnaast zijn we in zowel 2018 als 2019 flink bezig het bedrijfspand te verbouwen. Zowel de kantoorruimte als de buitenkant van het pand is onder handen genomen. Door de uitbreiding van onze fabriekshal is de beschikbare ruimte toegenomen met bijna 60%! 

Ten slotte hebben wij in 2018 onze klanten geholpen met 15 nieuwe- en bestaande matrijzen, waar we in 2019 natuurlijk weer mee doorgaan.

Wat staat er te wachten in 2019?

  • De plaatsing van de nieuwe Arburg Allrounder
  • Uitbreiding van het fabriekspand