Verano

De Nederlandse zonweringfabrikant Verano® is sinds de oprichting in 1990 in snel tempo uitgegroeid tot een begrip in de branche. Verano® is uniek met haar totale collectie raamdecoratie, buitenzonwering, rolluiken, buitenleven producten en garagedeuren. Met kwalitatief hoogwaardige zonwering oplossingen zorgt Verano® voor een optimale beleving van het leven in- en rondom huis.

Innovatie en duurzaamheid

De producten worden speciaal voor de eindgebruiker op maat gemaakt. Bovendien optimaliseert Verano® haar producten continu, waarbij innovatie een essentiële rol speelt. De producten dragen daarnaast bij  aan een duurzaam milieu. In de zomer houdt zonwering warmte en licht tegen, zodat het in huis lekker koel blijft. In de winter werkt zonwering isolerend. Afhankelijk van het seizoen, is minder stoken of elektrisch koelen aan de orde en hiermee wordt energie bespaard.

Een toonaangevend merk

Verano® is een toonaangevend merk en een internationale speler op de projectenmarkt. Zo heeft Verano® de Londense wolkenkrabber The Shard mogen voorzien van meer dan 6.000 screens. Verano® heeft een team van deskundige projectmedewerkers die nauw, flexibel en betrokken samenwerken met architecten, gevelbouwers en aannemers.