Lantech

Opgericht in 1972, op het hoogtepunt van een energiecrisis, maakte Lantech een impact op de wereld door rekfolie uit te vinden en een verpakkingsrevolutie te veroorzaken. Deze revolutie verspreidde zich over de hele wereld en veranderde de manier waarop pallets met producten voor verzendingen worden samengevoegd.

Beter, sneller, veiliger en tegen lagere kosten

De passie van Lantech is om dingen beter, sneller, veiliger en tegen lagere kosten te doen. Dit leidde tot een cultuur van innovatie en genereerde 277 gepatenteerde uitvindingen tot nu toe. Uitvindingen die waarde creëren voor de klanten door afval van hun supply chain te elimineren.

De vestiging in Cuijk is verantwoordelijk voor het ondersteunen van de Europese klanten. Samen met de huidige medewerkers en een sterk netwerk van partners, ontwerpen, bouwen en servicen zij een breed scala aan dozen- en tray handling machines en rekfoliewikkelaars.

Innovatie

Lantech is steeds meer voordelen gaan zien in het gebruik van kunststof producten. Zo zijn ze zelfs metalen producten gaan vervangen voor kunststof. Hierdoor is het mogelijk om de kosten te verlagen maar toch dezelfde functionele betrouwbaarheid te behouden.