Dreumex

Dreumex is al meer dan 55 jaar actief als producent van handreinigings- en handverzorgingsmiddelen in de wereld van de zware vervuilingen. In de loop der jaren heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een van de meest toonaangevende Europese aanbieders op dit gebied. Door de combinatie van kennis en ervaring heeft Dreumex een totaalpakket van moderne en hoogwaardige producten ontwikkeld; producten die handen beschermen, reinigen en verzorgen. Een compleet aanbod dat voor alle werksituaties een oplossing biedt, zodat uw handen ook na het werk schoon en gezond zijn. 

Meer dan hand care alleen

Dreumex is grotendeels bekend om zijn hoogwaardige handreinigings- en verzorgingsproducten. Maar daarnaast produceren zij ook industriële reinigers en eigen washroom concepts, speciaal voor handhygiëne in toiletruimten.

Zij onderscheiden zich door een variërend aanbod van producten die aansluit bij de behoefte van de klant zoals bijvoorbeeld de Dreumex Industrial Cleaner en Dreumex Gold Fresh luchtverfrisser. Maar daarnaast kan de klant zoveel mogelijk producten bij een leverancier aanschaffen met de vertrouwde kwaliteit van Dreumex.

Productontwikkeling

In de afgelopen 50 jaar is er voldoende kennis en ervaring opgebouwd om te kunnen voldoen aan de veranderende vraag van de klant. Alle producten worden in Oss ontwikkeld en geproduceerd.