De Horeca Bazaar

De Horeca Bazaar is een leverancier van feestartikelen om de moderne horeca gasten non-stop te entertainen. Muziek is niet langer voldoende om het kritische uitgaanspubliek te binden.  Een groot gedeelte zit hem tegewoordig ook in de beleving: geprikkeld en vermaakt worden. De Horeca Bazaar probeert met hun scherpe prijzen en grote aanbod van feestartikelen in te spelen op de moderne horecagasten.

Artikelen voor elke gelegenheid

Elk bedrijf heeft haar eigen identiteit. En voor elke identiteit heeft de Horeca Bazaar artikelen die aansluit bij de desbetreffende gasten. Zij zijn gericht op het vermaken, prikkelen en entertainen van uw gasten. De aankleding van het evenement of de horecagelegenheid is de manier om binding te creëren met de gasten. Maar omdat elke bedrijf haar eigen identiteit heeft vergt elke aankleding een groot scala aan producten. De Horeca Bazaar beschikt over meer dan duizend artikelen die bij kunnen dragen aan een geslaagd feest.

Samenwerking met Fleur Plastics

Wij importeren veel van onze (feest)artikelen zelf uit Azië zodat we altijd de laagste prijs in de markt kunnen garanderen.

Vanwege het feit dat we onze eigen unieke shotglaasjes wilden creëren, hebben we gekozen voor een samenwerking met Fleur Plastics. Fleur Plastics heeft het proces van het maken van de matrijs begeleid, ons daar continue van op de hoogte gehouden en inmiddels is het spuitgieten van de shotglaasjes naar volle tevredenheid van start gegaan.

Deze samenwerking heeft ons een viertal belangrijke voordelen gebracht:

  • Zelfde kostprijs als in China
  • Veel flexibeler door de snelle levertijden
  • We hoeven minder voorraad aan te houden
  • We hebben ons unieke, eigen glaasje naar wens kunnen maken   

Wij zijn voornemens om in de toekomst ditzelfde kunstje te herhalen met een mooie eigen productielijn Polycarbonaat glazen. Fleur Plastics biedt ons de mogelijkheid om ons verder te onderscheiden in de markt.

Bedankt!

Mark Goossens | Eigenaar - De Horeca Bazaar