CAREBRICK Nederland

CAREBRICK Nederland CAREBRICK Nederland is een specialist in het oplossen van ieder vochtprobleem in huis. Door toepassingen waarbij gebruik wordt gemaakt van natuurlijke luchtstormen, kan vochtoverlast in een woning structureel opgelost worden.

CAREBRICK Nederland had ons benaderd met het vraagstuk of wij mogelijkheden zagen de kostprijs van een bestaand kunststof product, in deze situatie zelfs een combinatie van kunststof en RVS onderdelen, te verlagen. Na een uitvoerige analyse van het bestaande productdesign, de matrijsconstructie en het assemblage proces, hebben wij met diverse partijen gekeken naar passende oplossingen om deze reductie daadwerkelijk te realiseren. 

In december 2019 zijn wij in contact gekomen met Fleur Plastics. Wij hebben op internet gezocht naar een bedrijf die ons product "CAREBRICK®" zou kunnen produceren. Geen eenvoudig product om te maken.
De productie werd destijds door een andere firma gedaan en daar waren wij eigenlijk zeer tevreden over. Echter de productieprijs per element werd voor ons te hoog. Zeker na aankondiging van een prijsverhoging in de toekomst. Voor ons diende de productprijs juist drastisch te worden gereduceerd.
 
Wanneer je goede ervaringen hebt met je leverancier en alleen voor de prijs zou willen switchen naar een andere leverancier, dan moet deze eveneens goede kwaliteit leveren en mag de kwaliteit hier niet onder te lijden hebben.
 
Na een goed gesprek te hebben gehad met Paul Rabou over het produceren van de elementen, heeft hij mij op het hart gedrukt dat er een zelfde kwaliteit geleverd kon worden. Hierop hebben wij de moeilijke beslissing genomen om totaal over te stappen naar Fleur Plastics.
Inmiddels zijn we in mei 2021 beland en wij kunnen u vertellen dat wij zeer tevreden zijn in onze samenwerking met Fleur Plastics. Alle afspraken die we destijds hebben gemaakt zijn tot nu toe professioneel en vakkundig waargemaakt. 
 
Voor de toekomst hopen wij nog heel lang te kunnen samenwerken met Fleur Plastics BV.
Directie CAREBRICK Nederland BV.
Offerteaanvraag
Heeft u al een matrijs?

Heeft u nog geen producttekeningen? Laat ons weten waar u naar op zoek bent en we nemen contact met u op.

Ik heb het privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

Een greep uit onze klanten:

Bel +31 411 62 41 64