Bufab

Bufab is een internationale speler in het leveren van standaard bevestigingsmaterialen, C-parts en klant specifieke artikelen aan een breed scala klanten. Met het productpakket dat zij aanbieden proberen zij de totale inkoopkosten van de klant te reduceren.

Fullservice oplossingen

Bufab levert fullservice oplossing waarmee zij zich richten op de verbetering van het succes van de klant, als zowel, het concurrentievermogen van Bufab. Deze verbeteringen proberen zij te realiseren door het opbouwen van lange termijn relaties met hun leveranciers en klanten. Door deze samenwerkingen kunnen zijn continue verbeteringen doorvoeren op zowel kwaliteit, doorlooptijd als kosten van hun producten.

Consument beloftes

Door middel van vier pijlers probeert Bufab waarde te creëren voor zijn klanten: vertrouwen, toewijding, snelheid en oplossingsgericht. Gedurende de 35-jarige groei hebben zij langdurige klantrelaties opgebouwd waarmee zij de beste oplossingen proberen te zoeken voor het klant gewenste probleem. Zij richten zich daarnaast ook op verlaging van de kosten, vermindering van de complexiteit, verbetering van de kwaliteit en leveringen.