Assemblage van producten

Naast het spuitgieten van uw onderdeel verzorgen wij ook assemblagewerkzaamheden.

Het assembleren van kunststof producten 

Voor veel van onze klanten verzorgen wij ook nog werkzaamheden aan de kunststof spietgietdelen nadat ze bij ons uit de machine komen. Wij kunnen handmatig en machinaal componenten van een bewerking voorzien om ze een extra functie te geven, ook combineren wij verschillende spuitgiet- en inkoopdelen tot een eindproduct. Naast het assembleren worden hier ook kwaliteitstesten uitgevoerd en ook het verpakken van uw kunststof spuitgiet producten wordt hier verzorgd.
Op onze assemblage-afdeling werken wij samen met mensen die onder de Participatiewet vallen of die een opstap naar de arbeidsmarkt nodig hebben. Zij zorgen ervoor dat de werkzaamheden met grootste zorg uitgevoerd worden. Voor de complexere assemblage selecteren wij de juiste collega’s.

Mogelijkheden kunststof assemblage  

Wij willen onze klanten ontzorgen. Daarom bieden we zoveel mogelijk een totaaloplossing aan. Ook de assemblage van kunststof producten hoort daarbij. Assemblage staat voor het samenvoegen van de verschillende onderdelen van een product. 
 
Het uitbesteden van de productie en assemblage aan ons geeft u mogelijkheden:
• Om uw processen verder te stroomlijnen en de productie te vereenvoudigen;
• Onnodige transporten te elimineren;
• Doorlooptijd te verminderen;
• Uiteindelijke de totale kosten te verminderen;
 
Wij bieden volledige assemblage op maat, volgens uw wensen. Denk bijvoorbeeld aan het aanbrengen van een rubber afdichtstrip, maar ook de bedrukking, verpakking en het toevoegen van handleidingen. Uw producten zijn na assemblage direct klaar voor gebruik. Bent u benieuwd wat Fleur Plastics voor u kunt betekenen? Neem dan gerust contact met ons op en wij bespreken de mogelijkheden! 

 

Assemblage van producten

Wij kunnen niet wachten u óók te helpen!