Wisselen van Spuitgietpartner

Ben u op zoek naar een spuitgieter die uw nieuwe product kan ontwikkelen en produceren of uw huidige product kan verbeteren? Fleur Plastics helpt u dan graag met onze verschillende diensten.  

Zo zien wij de laatste tijd dat bedrijven om zich heen aan het kijken voor hun spuitgietproductie. Oplopende kosten en steeds langere levertijden zijn twee uitdagingen waar bedrijven in meerdere industrieën mee kampen. Fleur Plastics heeft ervaring met het overnemen van bestaande productie, en heeft al meerdere klanten kunnen verwelkomen die niet compleet tevreden waren met hun eerdere productiepartner. Dankzij onze flexibiliteit en hoge mate van automatisering kunnen wij een snelle productie beloven.

Over Fleur Plastics

Fleur Plastics levert een breed scala aan diensten die u verder helpen van begin tot eind bij het spuitgieten. Vanaf het eerste moment ondersteunen we u bij het spuitgietproces door middel van project begeleiding. Van de eerste tekening tot aan de productiefase kunt u van ons op aan.  

Tijdens de productiefase zorgt Fleur Plastics dat wij uw producten met de gewenste kwaliteit voor u spuitgieten. Mocht u voor het productieproces twijfels hebben over de functionaliteit uw matrijs? Door middel van proefspuiten controleren wij voor u of de matrijs het juiste resultaat kan leveren. Mocht u niet tevreden over de kwaliteit van uw matrijs dan maakt Fleur Plastics een nieuwe matrijs voor u.   

Ook voor de nabewerking kunt u bij Fleur Plastics terecht. Sommige producten vragen na het spuitgieten op een extra behandeling. Fleur Plastics voorziet uw producten graag van een mooie, kwalitatief hoogwaardige afwerking, doormiddel van coating. Het voordeel hiervan is dat uw kunststof spuitgiet producten kant en klaar bij u worden afgeleverd, zodat u ze direct in gebruik kunt nemen.  

Expert Spuitgieter 

Fleur Plastics heeft haar gezamenlijke expertise opgebouwd door in het verleden spuitgietlessen te geven. Door onze geavanceerde spuitgietmachines te combineren met onze ervaring kunnen wij u verzekeren dat we uw spuitgietproducten eenvoudig kunnen maken. Wij regelen dan ook voor u het hele spuitgietproces van begin tot eind. 

Fleur Plastics, uw nieuwe spuitgietpartner 

Buiten onze expertise kenmerkt Fleur Plastics zich ook door haar kernwaarden: kwaliteit, flexibiliteit, betrokkenheid en meedenken. Fleur Plastics kijkt alvast uit naar een duurzame relatie, u ook? 

Bent u benieuwd wat Fleur Plastics voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!