Spuitgieter voor een Startup

U denkt na over spuitgieten als productieproces voor het product dat uw startup aan het ontwikkelen is. Dat snappen wij heel goed! Spuitgieten als productieproces is namelijk ontzettend effectief en efficiënt. De kosten per product zijn namelijk erg laag en de producten en/of onderdelen die u wilt laten spuitgieten worden extreem consistent geproduceerd. Echter, deze consistentie kan ook een hoop problemen met zich meebrengen. 

Indien er een fout is gemaakt leidt dit meteen tot een groot aantal foutieve producten. Het is dan ook van belang dat u, als beginnend bedrijf, een partner heeft die over uw schouder meekijkt en ondersteunt waar nodig. Fleur Plastics helpt u graag verder. Met onze expertise en ervaring kunnen wij u bijstaan waar nodig. 

Fleur Plastics is zelf in 2000 begonnen als spuitgiet technicus waarna het bedrijf zich verder heeft ontwikkeld tot productiebedrijf, doordat we via onze klanten steeds meer in aanraking kwamen met de uitdagingen die de klant bezig hield. Daarom vertrouwen wij erop dat we over de juiste kennis beschikken en wij weten waar u rekening mee moet houden. Door op onze kennis te vertrouwen, hoeft u zelf niet het wiel opnieuw uit te vinden. 

Fleur Plastics als spuitgieter voor Startups

Bij Fleur plastics staat kwaliteit centraal. Zaken die wij onder kwaliteit verstaan zijn: orde en netheid, de kwaliteit van de prijs en vooral de kwaliteit van het klantcontact. In onze productiehal werken wij niet alleen met onze matrijzen, maar ook de matrijzen van de klanten. Daarom is het van belang dat we binnen ons bedrijf netjes en secuur te werk gaan. Verder vinden we het van belang dat wij als uw partner niet alleen zelf voordeel halen, maar dat we dit samen realiseren. Daar hoort natuurlijk een prijs bij die rekening houdt met uw budget. Vanzelfsprekend willen we ook met u een prijs afspreken waar beide partijen tevreden mee zijn. Maar bovenal vinden we het belangrijk dat u zich op uw gemak en gehoord voelt bij ons. Fleur Plastics staat bekend als familiebedrijf en dat dragen we graag uit! 

Meer informatie over spuitgieten? 

Wilt u meer weten over de werkwijzen die we hanteren of hoe we u, als startup, nog meer mee bij staan? Neem gerust contact op met onze specialisten. Ook voor advies op maat kunt u natuurlijk bij ons terecht. Bel ons op + 31 411 62 41 64 of vul het formulier hieronder in zodat wij contact met u opnemen. We horen graag van u!