Spuitgietbedrijf

Zoekt u een geschikt spuitgietbedrijf? Stop met zoeken, Fleur Plastics helpt u verder! Of u al een specifieke vraag heeft, of benieuwd bent naar de mogelijkheden; wij staan voor u klaar.

Ervaren spuitgietbedrijf

Fleur Plastics is in 2000 gestart als een proefspuit centrum voor matrijzen en als een onderzoekscentrum voor kunststoffen. Sinds de oprichting is Fleur Plastics steeds meer betrokken geraakt bij matrijzen en de productieproblemen hiervan. Hierdoor is het uitgegroeid tot een productiebedrijf. Doordat meerdere generaties werkzaam zijn binnen het bedrijf, is Fleur Plastics een echt familiebedrijf. Met ons toegewijde personeel staan wij 24/7 klaar voor onze klanten en zorgen wij voor een optimaal resultaat..

Flexibele oplossingen

In samenwerking met bedrijven brengen wij nieuwe producten op de markt. Hiernaast voeren wijoptimalisaties door in de processen en bestaande matrijzen van onze klanten. Wij bieden een tal van diensten om ervoor te zorgen dat er voldaan wordt aan uw behoeften. 

Neem vandaag nog contact op

Heeft u een probleem die snakt naar een oplossing, of heeft u vragen over een van onze diensten? Neem contact met ons op! Wij denken graag met u mee om tot een passende oplossing te komen of om u bij te staan bij de ontwikkeling van een nieuw product.