Op zoek naar een andere spuitgieter?

Bent u op zoek naar een spuitgietbedrijf voor uw kunststofproducten die snel en georganiseerd uw huidige productie kan overnemen? Dan staat Fleur Plastics voor u klaar! 

In 2000 is Fleur Plastics als spuitgietcentrum begonnen. Door de betrokkenheid bij matrijzen en productie-uitdagingen van klanten heeft Fleur Plastics zich ontwikkeld van spuittechnicus tot een volledig productiebedrijf.  

Grondstoffen als polyamide en polyethyleen worden door middel van een spuitgietmachine gevormd tot een breed scala aan producten. Denk hierbij aan onder andere meubilair, speelgoed en doppen. Fleur Plastics produceert al jarenlang kunststofproducten en onderdelen voor een grote diversiteit aan sectoren. 

Arburg spuitgietmachines met Selogica besturing 

Fleur Plastics werkt met Arburg spuitgietmachines. Deze machines zijn allen voorzien van Selogica besturing. Door de Selogica besturing worden de diverse procesparameters nominaal en in grafiekvorm gevolgd en bewaakt. Door middel van goed opgezette proefspuitingen, bepaalt Fleur Plastics het procesvenster waarbinnen de procesparameters moeten blijven. Op deze manier kunnen de kwaliteitsnormen gehandhaafd worden. Indien er afwijkingen in de kwaliteit van de gemaakte producten voorkomen, zullen de procesparameters dit aangeven en wordt de machine gestopt en zal al de apparatuur uitgeschakeld worden.  

Nadat een onderzoek heeft uitgewezen wat er fout is gegaan, kan het productieproces worden hervat. Doordat afwijkingen strak worden gemonitord door de Selogica besturing, is minimale uitval en afval hierdoor gewaarborgd. 

Geïnteresseerd naar wat wij u kunnen bieden? 

Vanuit het machinepark denkt Fleur Plastics met u mee. Onze specialisten hechten niet alleen waarde aan het feit dat de producten die wij u leveren van het gewenste niveau zijn, maar we vinden het ook belangrijk dat de kwaliteit van het klantcontact, van de prijs en de orde en netheid gewaarborgd wordt. 

Zo vindt Fleur Plastics het van belang dat de prijs met haar klanten wordt afgestemd op basis van het beschikbare budget. Op deze manier creëren we samen een situatie waar beide partijen tevreden mee zijn. Daarnaast reinigt Fleur Plastics de matrijzen van haar klanten dagelijks. Ook zorgen wij ervoor dat na elke productierun de matrijs gesmeerd en extra gereinigd wordt, alles om de levensduur van de matrijs te verlengen. Vervolgens wordt uw matrijs in een genummerde box opgeborgen en opgeslagen in een aparte hal. 

Bent u benieuwd naar wat Fleur Plastics voor u kan betekenen? Neem dan even contact met ons op!