Kunststof spuitgieten

Zoekt u naar een manier om uw idee om te zetten in een kunststof product? Door middel van de vormgeef techniek spuitgieten produceren wij producten op maat. Naast ons aanbod op het gebied van kunststof spuitgieten, kunnen wij het gehele project begeleiden van a tot z.

Kunststof spuitgieten door Fleur Plastics

Onze geavanceerde spuitgieterij verschaft u van de hoogste kwaliteit kunststof producten. Dankzij onze specialisten is het mogelijk om u te ontzien van het technische aspect dat komt kijken bij het spuitgieten van kunststof. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw product aan al uw wensen en specificaties voldoet.

De voordelen van kunststof spuitgieten door Fleur Plastics

De behoefte aan spuitgietproducten groeit aanzienlijk. En niet voor niets! Spuitgiettechniek brengt een aantal (belangrijke) voordelen met zich mee. Wanneer u van onze diensten gebruik maakt geniet u onder andere van: 

  • Hoge efficiëntie. Het gehele proces - van de vormgeving van het spuitgietproduct tot aan de productie - ligt bij ons. Hierdoor kunnen wij snel schakelen. Met onze spuitgieterij nabij Helmond kunnen wij dag én nacht voor u produceren.
  • Lage kosten. Wanneer de matrijs eenmaal is vormgegeven kan deze steeds opnieuw gebruikt worden. Hierdoor geniet u van een lage kostprijs per product bij grotere oplages.
  • Ongeacht de complexiteit van het product; wij zorgen ervoor dat het product voldoet aan uw wensen en eisen. Hoe? Dankzij onze jarenlange ervaring, heldere communicatie, gecombineerd met geavanceerde spuitgietmachines produceren wij uw spuitgietproducten met hoge nauwkeurigheid.