Biopolymeer spuitgieten

Spuitgieten maakt het produceren van complexe producten mogelijk. Spuitgieten is een vormgeef techniek waarbij een kunststof grondstof verwarmd wordt, waarna deze vervolgens onder druk de matrijs ingespoten wordt. Bij Fleur Plastics is het mogelijk om hier biologisch afbreekbare producten mee te produceren. Dit doen wij aan de hand van biopolymeer spuitgieten.

Biopolymeer spuitgieten bij Fleur Plastics

Biopolymeren zijn biologische polymeren die worden aangemaakt uit kleinere biomoleculen. Een biopolymeer is makkelijk afbreekbaar, maar niet vernieuwbaar. Een goede keus dus als u een product wil laten spuitgieten, maar ook het milieu in uw achterhoofd wil houden.

Bekijk onze mogelijkheden

Door de jaren heen is er binnen Fleur Plastics een gezamenlijke expertise opgebouwd. Denk hierbij aan het produceren van kunststof onderdelen met grote nauwkeurigheid, alsmede het begeleiden van projecten van A tot Z. Deze ervaring zorgt ervoor dat wij uw probleem effectief en efficiënt kunnen verhelpen met een gepaste oplossing. Er zijn talloze mogelijkheden, waaronder biopolymeer spuitgieten.

Biopolymeer spuitgieten uitbesteden?

Is biopolymeer spuitgieten de gepaste oplossing voor u of wilt u meer informatie ontvangen over alle mogelijkheden? Neem vandaag nog contact met ons op!