Met matrijs van spuitgieter wisselen

Door de ontwikkelingen van de afgelopen jaren zullen veel bedrijven te maken krijgen met verschuivingen die in de kosten noodgedwongen doorgevoerd moeten worden.  

Dit kan er bijvoorbeeld toe leiden dat uw leverancier failliet gaat, deze te duur wordt en/of er andere motieven zijn om de samenwerking te beëindigen. In het geval van spuitgieten kan dit inhouden dat u op zoek bent naar een andere locatie om uw Kunststofproducten te laten spuitgieten. 

Fleur Plastics heeft zowel ervaring met enkelvoudige als meervoudige matrijzen. Enkelvoudig matrijzen kunnen slechts één product per spuitgieting produceren en zijn daarom van een beperkt formaat. Met meervoudige matrijzen is het mogelijk om een veelvoud aan producten in één sessie te fabriceren. Sommige matrijzen bieden de mogelijkheid om honderden producten in één sessie te spuitgieten. Deze matrijzen zijn vanzelfsprekend een stuk groter dan de enkelvoudige matrijzen. De afmetingen per matrijs variëren dan ook enorm. Echter, door onze flexibiliteit kunnen we ruimte bieden aan een groot scala matrijzen.Voor alle formaten matrijzen kunt u bij Fleur Plastics terecht! 

Geen verrassingen bij de verhuizing van uw matrijzen door ons draaiboek 

Uw huidige leverancier zal hierbij aangeven dat het verplaatsen van uw matrijzen een uiterst tijdrovende zaak zal zijn, waarbij u altijd meer kosten zal maken dan in het begin beoogd.  

Echter, door het gebruik van een draaiboek, waarin onze werkwijze beschreven staat, kunt u bij Fleur Plastics precies weten wat u staat te wachten. Zo komt u niet voor onverwachtse kosten te staan en kunt u nauwkeurig plannen wanneer uw productieproces hervat kan worden.  

Door middel van onze tips en de checklist komt u niet voor vervelende verrassingen te staan. 

Uw partner bij de opslag en het beheer van uw matrijzen? 

Bent u opzoek naar een betrouwbare partner voor het beheer en de opslag van uw matrijzen? Onze ervaring, kennis en het draaiboek zorgen ervoor dat u van tevoren weet waar u aan toe bent. We begeleiden u bij vanaf het transport tot het weer in gebruik nemen van uw matrijzen. Neem gerust contact met ons op en dan maken wij met u een plan. Tot snel!