Spuitgietproducten laten ontwikkelen als Start Up

Het ontwikkelen van spuitgietproducten is een van de meest efficiënte manieren voor massaproductie. Door dezelfde producten en/of onderdelen op grote schaal te produceren met een spuitgietmachine krijgt u consistente kwaliteit van uw producten waarbij ook een hoop kosten bespaard kunnen worden. Bij Fleur Plastics bent u aan het juiste adres voor uw spuitgietproducten. Door onze grote diversiteit aan materialen en spuitgietmatrijzen hebben wij alles in huis om uw producten te laten ontwikkelen. Zo produceren wij onder andere voor onze klanten: producten voor de automotive branche, clips om materialen te bevestigen voor in de bouwsector, zwenk- en transportwielen, producten voor zonweringen en jaloeziën, verpakkingen en verschillende artikelen in de horeca. Vanzelfsprekend kunnen wij ook producten voor andere sectoren leveren.  

Als Start Up ben je waarschijnlijk nog bezig met het ontwikkelen van jouw product. Wij denken vanuit onze uitgebreide kennis graag met u mee over hoe uw product het beste ontworpen kan worden. Daarbij houden we rekening met de mechanische eigenschappen van het materiaal, de kosten en duurzaamheid van uw producten. Met onze complete projectbegeleiding zijn wij een ideale partner voor Start Ups.

Fleur Plastics, uw expert op het gebied van spuitgieten 

Waar Fleur Plastics begon als spuitgiettechnicus, zijn we sinds het begin van dit millennium uitgegroeid tot een full service productiebedrijf. Doordat wij de laatste jaren flink op automatisering en uitbreiding hebben ingezet, kunt u erop aan dat wij zo effectief en efficiënt mogelijk voor u werken. Doordat wij nu meer productiviteit uit een dag halen, gecombineerd met een lage overhead, leidt dit tot de beste prijs voor onze klanten. 

Wij staan graag voor u klaar! 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Fleur Plastics heeft om uw productieproces uit handen te nemen of twijfelt u of wij u product kunnen realiseren? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Onze experts staan klaar met advies op maat. Dus waar wacht u nog op? Via deze link kunt u contact met ons opnemen, of vul het formulier hieronder in en wij nemen contact met u op. Tot snel! 

Neem contact op

Havervelden 8B
5281PT Boxtel 

T: +31 411 62 41 64
E: info@fleurplastics.nl

Of stel hieronder uw vraag

Ik heb het privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.
Offerteaanvraag
Heeft u al een matrijs?

Heeft u nog geen producttekeningen? Laat ons weten waar u naar op zoek bent en we nemen contact met u op.

Ik heb het privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

Een greep uit onze klanten:

Bel +31 411 62 41 64