Spuitgieten in Helmond e.o.

Op zoek naar een partij voor het laten maken van specifieke spuitgietproducten of een spuitgieterij in (de buurt van) Helmond? Wij helpen u graag verder! 

Ruim 18 jaar ervaring in spuitgieten in Helmond

Ruim 18 jaar zijn wij als familiebedrijf actief op het gebied van spuitgieten in de buurt van Helmond. Met onze gezamenlijke kennis en geavanceerde apparatuur bedienen wij klanten (in en rondom Helmond) in uiteenlopende industrieën. Van de automotive industrie tot aan horeca, festival artikelen en meer.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk onze diensten »

De voordelen van spuitgieten en Fleur Plastics

De behoefte aan spuitgietproducten groeit aanzienlijk. En niet voor niets! Spuitgiettechniek brengt een aantal (belangrijke) voordelen met zich mee. Wanneer u van onze diensten gebruikmaakt geniet u onder andere van: 

  • Hoge efficiëntie. Het gehele proces - van de vormgeving van het spuitgietproduct tot aan de productie - ligt bij ons. Hierdoor kunnen wij snel schakelen. Met onze spuitgieterij nabij Helmond kunnen wij dag én nacht voor u produceren.
  • Lage kosten. Wanneer de matrijs eenmaal is vormgegeven kan deze steeds opnieuw gebruikt worden. Hierdoor geniet u van een lage kostprijs per product.
  • Ongeacht de complexiteit van het product; wij zorgen ervoor dat het product voldoet aan uw wensen en eisen. Hoe? Dankzij onze jarenlange ervaring, heldere communicatie, gecombineerd met geavanceerde spuitgietmachines produceren wij uw spuitgietproducten met hoge nauwkeurigheid. 

Spuitgieten nabij Helmond? Wij klaren voor u de klus!

Te allen tijde stellen wij kwaliteit en service voorop. Wilt u een volledig nieuw product laten ontwikkelen of uw huidige product(en) verbeteren? Wij helpen u dit te bewerkstelligen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Offerteaanvraag
Heeft u al een matrijs?

Heeft u nog geen producttekeningen? Laat ons weten waar u naar op zoek bent en we nemen contact met u op.

Ik heb het privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

Een greep uit onze klanten:

Bel +31 411 62 41 64