Spuitgietbedrijven in Nederland

Zoekt u een geschikt spuitgietbedrijf in Nederland? Stop met zoeken, Fleur Plastics helpt u verder! Heeft u een specifieke vraag of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij staan voor u klaar.

Uw spuitgietbedrijf in Nederland

In het jaar 2000 zijn wij gestart als proefspuitcentrum voor matrijzen en onderzoekscentrum voor kunststoffen. Sinds de oprichting werden wij steeds meer betrokken bij de ontwikkeling van matrijzen en de productieproblemen die zich hierbij kunnen voordoen, waardoor we uitgegroeid zijn tot een productiebedrijf.

Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een prachtig familiebedrijf. Met ons toegewijde personeel staan wij 24/7 klaar voor onze klanten en zorgen wij voor een optimaal resultaat.

De voordelen van Fleur Plastics

Bekijk hieronder een aantal belangrijke voordelen die ervoor zorgen dat wij tot een van de beste spuitgietbedrijven in Nederland behoren:

  • Hoge efficiëntie. Het gehele proces - van de vormgeving van het spuitgietproduct tot aan de productie - ligt bij ons. Hierdoor kunnen wij snel schakelen. In onze spuitgieterij in Boxtel kunnen wij dag én nacht voor u produceren.
  • Lage kosten. Wanneer de matrijs eenmaal is vormgegeven kan deze steeds opnieuw gebruikt worden. Hierdoor geniet u van een lagere kostprijs per product bij grotere oplages.
  • Ongeacht de complexiteit van het product; wij zorgen ervoor dat het product voldoet aan uw wensen en eisen. Hoe? Dankzij onze jarenlange ervaring, heldere communicatie, gecombineerd met geavanceerde spuitgietmachines produceren wij uw spuitgietproducten met hoge nauwkeurigheid. 

Neem vandaag nog contact op

Heeft u een probleem of vragen over onze diensten? Neem contact met ons op! Wij denken graag met u mee om tot een passende oplossing te komen en staan u graag bij tijdens de ontwikkeling van een nieuw product.

Offerteaanvraag
Heeft u al een matrijs?

Heeft u nog geen producttekeningen? Laat ons weten waar u naar op zoek bent en we nemen contact met u op.

Ik heb het privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

Een greep uit onze klanten:

Bel +31 411 62 41 64