Spuitgiet producten

Spuitgiet producten zijn in feite alle kunststof producten welke wij in het dagelijks leven gebruiken. Deze producten kunnen op enkele manieren worden geproduceerd. Grondstoffen als polyamide en polyethyleen worden door middel van een spuitgietmachine gevormd tot spuitgiet producten.


Spuitgiet producten laten produceren

Uiensnijder

Bij het maken van spuitgiet producten wordt een afgemeten hoeveelheid  kunststof verwarmd. Vervolgens wordt deze massa onder hoge druk in een matrijsholte gespoten. Deze matrijsholte heeft de vorm van het gewenste product. Dit product kan van alles zijn, van een simpel tot een complex product. De volgende stap bij het maken van spuitgiet producten is het afkoelen van het product. Nadat het materiaal is afgekoeld, gaat de matrijs open en wordt het product uitgestoten.

 

Flexibele oplossingen voor uw spuitgiet 

producten

Bent u op zoek naar mogelijkheden om uw huidige product te verbeteren? Wij bieden u verschillende diensten om dit te bewerkstelligen. Doordatwij in het verleden instelcursussen en spuitgietlessen hebben gegeven bij een technisch centrum (Mikrocentrum) is er binnen Fleur Plastics een gezamenlijke expertise opgebouwd. Dankzij deze jarenlange ervaring hebben wij de mogelijkheid om uw spuitgiet producten nauwkeurig te produceren. Wij zijn in staat om het volledig spuitgietproces van A tot Z voor u te regelen!  

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

In onze spuiterij zijn wij in staat om dag en nacht uw spuitgiet producten te produceren. Onze machines produceren spuitgiet producten, variërend tot 420 gram. Daarnaast delen wij onze expertise door middel van projectbegeleiding. Neem vandaag nog contact met ons op!

Offerteaanvraag
Heeft u al een matrijs?

Heeft u nog geen producttekeningen? Laat ons weten waar u naar op zoek bent en we nemen contact met u op.

Ik heb het privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

Een greep uit onze klanten:

Bel +31 411 62 41 64