Zonwering en buitenjaloezieën

Glasvezel versterkte nylon is een van de kunststoffen die vaak gebruikt wordt voor productie van onderdelen voor zonweringen en buitenjaloezieën. Vanwege de hoge stijfheid en maatvastheid is dit materiaal hier zeer geschikt voor.

Het gebruik van kunststof maakt het ook mogelijk om mooie ontwikkelbare producten te ontwerpen, welke licht van gewicht zijn en direct op kleuren te vervaardigen zijn met behulp van verschillende masterbatches.

Markiezen

Markies delen voor jaloezieën

Een producent van aluminium profielen zag ook de voordelen van het gebruik van glasvezel versterkte nylon. Fleur Plastics is aan de slag gegaan met het omzetten van aluminum onderdelen naar glasvezel versterke onderdelen. Om zo ook de voordelen van kunststof voor onze klant te behalen.

Door het gebruik van glasvezel wordt het product gedurende het proces al gehard. Bij het gebruik van onderdelen in de markiezen moeten de producten vaak bevestigd worden aan andere componenten. Maar door het kunststof spuitgieten kunnen vrijwel identieke producten geproduceerd worden.

Materiaalsoorten

Door Fleur Plastics in het ontwikkelingsproces te betrekken denken wij vooraf al mee over de toe te passen kunststoffen waarbij glasvezel versterkte nylon natuurlijk niet de enige materiaalsoort is waarmee wij producten vervaardigen.

Meer vragen over wat wij voor u kunnen bereiken?

Neem nu contact op voor vragen over het gebruik en de toepasbaarheid van kunststoffen in zonwering en buitenjaloezieën of andere producten. Of bereik ons telefonisch via 0411-624164.

Offerteaanvraag
Heeft u al een matrijs?

Heeft u nog geen producttekeningen? Laat ons weten waar u naar op zoek bent en we nemen contact met u op.

Ik heb het privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

Een greep uit onze klanten:

Bel +31 411 62 41 64