Automotive

Het leveren van kunststof producten aan de automotive branche vergt een hoge mate van maatvoering en kwaliteitsbeheersing. Het uitvalpercentage moet zeer laag zijn. Door onze ervaring en kennis zorgen wij dat er aan deze eisen voldaan wordt.

De kwaliteitsbeheersing wordt in een proceskader vastgelegd waardoor eventuele afwijkingen gedurende de productierun kunnen worden gesignaleerd. Hierdoor verkrijgen wij een laag uitvalpercentage en wordt de kans op foutieve producten gedurende een lange productierun geminimaliseerd.

Efficiëntie door kunststof

Kunststof connector automotive branche

Het gebruik van kunststof in de automotive branche brengt een aantal voordelen met zich mee.

Het productgewicht is vaak laag, wat zal leiden tot een verlaagd brandstofverbuik. Maar daarnaast is kunststof ook veiliger en recyclebaar.

Doordat de kunststof met hoge druk de matrijs geïnjecteerd wordt kunnen complexe productdesigns nog steeds geproduceerd worden. In vergelijking met andere vormgeeftechnieken is kunststof spuitgieten een van de snellere productiemethodes waardoor grote aantallen zonder problemen vervaardigd worden.

Maatwerk producten


Technisch product automotive

Door het inrichten van het proceskader waarbinnen de kwaliteitseisen worden gegarandeerd kunnen wij voldoen aan de eisen welke worden gesteld binnen de automotive branche gedurende het produceren van de kunststof onderdelen.

Met  toepassing van onder andere Production Part Approval Proces (PPAP) verzekeren wij u van de gestelde kwaliteitseisen en het bewaken van deze eisen.

Onze betrokkenheid als familiebedrijf en de lage overhead binnen Fleur Plastics maken het mogelijk om tegen concurrerende prijzen te werken. Daarnaast geeft onze jarenlange ervaring u garanties over de (on)mogelijkheden welke worden gesteld.

Meer vragen over wat wij voor u kunnen bereiken?

Neem nu contact op voor vragen over het gebruik en de toepasbaarheid van kunststoffen in de automotive branche of andere producten. Of bereik ons telefonisch via 0411-624164.

 

 

 

Offerteaanvraag
Heeft u al een matrijs?

Heeft u nog geen producttekeningen? Laat ons weten waar u naar op zoek bent en we nemen contact met u op.

Ik heb het privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

Een greep uit onze klanten:

Bel +31 411 62 41 64