Rapid Prototyping Nederland

Onder Rapid Prototyping vallen verschillende technieken die het mogelijk maken om snel een producttekening om te zetten in een fysiek product. Op basis van een digitaal ontwerp zetten wij op korte termijn uw tekening om naar een tastbaar product!

Rapid Prototyping in Nederland bij Fleur Plastics

3D print product Een digitaal productontwerp in een STL-bestand wordt omgezet naar een driedimensionaal product. Dit product wordt laag voor laag opgebouwd door een 3D-printer. Doordat er op deze manier op korte termijn een tastbaar product geproduceerd wordt, kunnen wijzigingen aan het ontwerp eenvoudig getest worden. Dit is niet het enige voordeel: met 3D printing krijgt u een daadwerkelijk beeld bij uw ontwerp!

Materiaalkeuze voor Rapid Prototyping

Laat uw product produceren door middel van Rapid Prototyping in Nederland bij Fleur Plastics. Wij printen uw product, met de maximale grootte van 21 bij 29,7 bij 20 centimeter, met behulp van onze geavanceerde 3D-printer. U kunt kiezen uit de materiaalsoorten ABS en PLA. Het materiaal PLA, polymelkzuur, is biologisch afbreekbaar, biocompatibel en wordt geproduceerd uit hernieuwbare plantaardige grondstoffen, zoals maïszetmeel en suikerriet. U hoeft er dus niet over in te zitten wanneer er meerdere wijzigingen geprint moeten worden, aangezien het niet schadelijk is voor het milieu.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Welk materiaal u ook kiest, wij zorgen ervoor dat u tevreden bent over het eindproduct. Vandaag nog gebruik maken van Rapid Prototyping in Nederland? Neem dan vrijblijvend contact op!

 

Offerteaanvraag
Heeft u al een matrijs?

Heeft u nog geen producttekeningen? Laat ons weten waar u naar op zoek bent en we nemen contact met u op.

Ik heb het privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

Een greep uit onze klanten:

Bel +31 411 62 41 64