Rapid prototyping Helmond

Een producttekening omzetten naar een tastbaar product? Bij Fleur Plastics, dichtbij Helmond, bent u aan het goede adres! Wij maken van uw tekening snel en nauwkeurig een tastbaar product.

Rapid prototyping? Fleur Plastics in omgeving van Helmond helpt u verder!

Rapid prototyping is een techniek om van een producttekening een tastbaar product te maken. Een van de bekendste rapid prototyping technieken is het 3D-printen. Bij 3D-printen wordt een digitaal productontwerp omgezet naar een driedimensionaal product. 

De voordelen van rapid prototyping

Bij rapid prototyping bouwen wij een product laag voor laag op. Heeft u kleine productwijzigingen? Door middel van deze productiewijze kunt u het product makkelijk én snel testen. Een ander voordeel van deze productiewijze is dat u het product beter kunt beoordelen dan wanneer u het van een tekening moet bekijken.

Enthousiast geworden? Neem contact met ons op »

Waarom rapid prototyping bij Fleur Plastics (Helmond e.o.)?

Bij Fleur Plastics werken wij met ervaren en deskundige werknemers. Een echt familiebedrijf met hart voor de zaak, gelegen in Boxtel (nabij Helmond). Wij produceren kwalitatieve producten met een maximale afmeting van 21 x 29,7 x 20 cm. Daarnaast nemen wij het milieu uiterst serieus. Wij bieden daarom ook het milieuvriendelijke materiaal PLA aan. 

Polylactic acid (PLA) milieuvriendelijk printmateriaal

PLA, ook wel afgekort voor Polylactic acid, is een biologisch afbreekbaar materiaal. Het materiaal wordt vervaardigd uit vernieuwbare bronnen, waaronder de vergisting van zetmeel. Wilt u meerdere mogelijke wijzigingen doorvoeren aan het product? Of bent u het over bepaalde punten nog niet helemaal eens? Doordat wij gebruik maken van het materiaal PLA hoeft u zich geen zorgen te maken over het milieu.

Benieuwd naar rapid prototyping in omgeving Helmond?

Benieuwd naar de mogelijkheden van de techniek rapid prototyping in omgeving Helmond? Neem dan contact met ons op!

Offerteaanvraag
Heeft u al een matrijs?

Heeft u nog geen producttekeningen? Laat ons weten waar u naar op zoek bent en we nemen contact met u op.

Ik heb het privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

Een greep uit onze klanten:

Bel +31 411 62 41 64