Rapid Prototyping in Eindhoven

Bekijk hier de mogelijkheden voor rapid prototyping in Eindhoven en omstreken. Op basis van een digitaal ontwerp zetten wij op korte termijn uw tekening om naar een tastbaar product! Ervaar de flexibiliteit die Fleur Plastics u biedt.

Rapid prototyping in Eindhoven bij Fleur Plastics

Rapid Prototyping ABS De technieken die onder rapid prototyping vallen, maken het mogelijk om een producttekening te transformeren tot een tastbaar product. Het product wordt laag voor laag opgebouwd. Op deze manier kan het product eenvoudig worden geproduceerd. Rapid prototyping zorgt ervoor dat productwijzigingen makkelijk uitgetest kunnen worden.

Productontwikkeling met hoge snelheid

U kunt uw product van maximaal 21x29 bij 7x20 centimeter laten maken met de materiaalsoorten PLA en ABS. Het materiaal PLA is biologisch afbreekbaar. Dit betekent dat het niet schadelijk is voor het milieu wanneer u wijzigingen aanbrengt aan uw product en daardoor meerdere versies geproduceerd worden. Op deze manier bieden wij u de mogelijkheid om uw product te blijven testen, zonder het milieu te belasten.

Mogelijkheden van rapid prototyping in Eindhoven

Heeft u een goed idee voor een product en wilt u hiervan graag een prototype laten maken? Met onze 3D printer zorgen wij voor een concreet prototype. Vervolgens staan wij ook voor u klaar om deze verder te ontwikkelen en het eindresultaat te produceren. Benieuwd naar rapid prototyping in Eindhoven? Wij vertellen u graag over al onze mogelijkheden.

Neem contact op voor rapid prototyping Eindhoven

Bent u benieuwd naar al onze mogelijkheden op het gebied van rapid prototyping in Eindhoven? Neem gerust contact met ons op!

Offerteaanvraag
Heeft u al een matrijs?

Heeft u nog geen producttekeningen? Laat ons weten waar u naar op zoek bent en we nemen contact met u op.

Ik heb het privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

Een greep uit onze klanten:

Bel +31 411 62 41 64