Projectbegeleiding spuitgieten

Wij begeleiden het gehele spuitgietproces: van tekening tot en met de productiefase. Wij helpen u met het uitdenken van uw idee en het vermarkten van het producten. 

Projectbegeleiding van spuitgieten door Fleur Plastics

Kunststof clip

Heeft u een idee, concept of zelfs al een tekening van uw product? Met behulp van onze projectbegeleiding voor spuitgieten ontzorgen wij u volledig, door alle contacten met eventuele tekenbureaus en gereedschapmakerijen te begeleiden of volledig uit te voeren. Wij staan voor u klaar met gespecialiseerd advies bij al uw keuzes.
Aspecten die aan bod kunnen komen tijdens de projectbegeleiding zijn:

  • Welk materiaal past het best bij uw eindproduct?
  • Wat zijn de kosten?
  • Waarmee moet er rekening gehouden worden tijdens de daadwerkelijke productie?

Conicalgearwheel Om ervoor te zorgen dat het proces optimaal verloopt, bieden wij de dienst Rapid Prototyping aan. Hiermee zetten wij uw producttekening op korte termijn om in een tastbaar product. Het uiteindelijke product wordt pas geproduceerd als het voldoet aan al uw wensen. De productie begint na het construeren van de matrijs. Als de matrijs gereed is, zorgen wij voor een proefspuiting, waarbij het product en de matrijs getest worden. Naast dat het proces zo efficiënt en kostenbesparend mogelijk wordt ingericht, spelen wij flexibel in op uw wensen.

Neem vandaag nog contact op

Wij begeleiden uw project van A tot Z, onderhouden contact met alle betrokken partijen en garanderen een kwalitatief hoogwaardig product. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek onze meerwaarde.

Offerteaanvraag
Heeft u al een matrijs?

Heeft u nog geen producttekeningen? Laat ons weten waar u naar op zoek bent en we nemen contact met u op.

Ik heb het privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

Een greep uit onze klanten:

Bel +31 411 62 41 64