Arburg Allrounder 630H 2500-1300

Wij hebben ons machinepark uitgebreid!

Nog snellere productie!

Constante ontwikkeling...dat is waar wij voor staan. Hoe kunnen wij onze klanten zo goed en snel mogelijk helpen? Een goed voorbeeld hiervan is onze nieuwste aanwinst: De Arburg Allrounder 630 H 2500-1300. Nee, deze naam zegt u misschien niet zo veel. Maar een cyclustijd van slechts 6 seconden en verhoogde productiecapaciteit waarschijnlijk wel! Deze machine wordt in januari 2019 aan ons machinepark toegevoegd.

arburg.jpg

Arburg Allrounder 630 H 2500-1300

De Arburg Allrounder 630 H 2500-1300 is een hybride spuitgietmachine waarbij elektrische snelheid en precisie wordt gekoppeld aan hydraulische kracht en dynamiek. Het is gemaakt voor de verpakkingsindustrie en kan met hoge nauwkeurigheid, dunwandige verpakkingen produceren. 630 staat voor de mogelijkheid om een matrijs van 630 mm in te bouwen. Dat is 60mm hoger dan de gemiddelde machine aankan. Prettig voor onze klanten, want zo zijn de mogelijkheden nog uitgebreider. De ingebouwde robot is in staat om de producten volautomatisch uit te nemen en weg te leggen, wat zorgt voor een efficiënte automatiseringsslag.

Nog een aantal voordelen:

  • Mogelijkheid tot produceren van producten met behulp van ProFoam, waardoor productgewicht en kosten worden verlaagd.
  • De energiezuinigheid kan tot wel 30% energie besparen.

Snelheid, productiviteit en efficiency

De nieuwe machine heeft een knikarm om de watergekoelde matrijs te openen en te sluiten. Dit leidt er toe dat de cyclustijd drastisch wordt verlaagd naar 6 seconden! En we weten...hoe lager de cyclustijd, hoe lager de kostprijs.

 

Ook uw cyclustijd en kostprijs verlagen? Neem gerust contact met ons op »

Offerteaanvraag
Heeft u al een matrijs?

Heeft u nog geen producttekeningen? Laat ons weten waar u naar op zoek bent en we nemen contact met u op.

Een greep uit onze klanten:

Bel +31 411 62 41 64