Flowsort

Flowsort BV ontwikkelt en produceert sorteermachines voor distributiecentra / 3PL bedrijven. Onze ervaring in de markt leert dat modulair bouwen en  standaardisatie van de machines erg belangrijk zijn om down-time te verkorten. Door onze standaardisatie wordt het ook mogelijk om te investeren in spuitgietdelen, en hiervoor hebben wij Fleur Plastics benaderd.   

flowsort.pngTijdens de ontwikkeling van de sorteermachine hebben wij Fleur Plastics gevraagd om mee te denken in de mogelijke spuitgietdelen. Dit heeft de hele ontwikkeling bespoedigt en kwamen we zeer snel tot een prototype. Ook na het prototype bleef Fleur Plastics aandacht besteden aan het verbeteren van het product en waren zij zeer kritisch. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in een kwalitatief goed product met een goede kostprijs.

De opstelling van Fleur Plastics tijdens onze samenwerking:

  • Betrokken
  • Innovatief
  • Doelgericht
  • Passie

Inmiddels heeft onze sorteermachine zich bewezen in de markt en zijn dan ook voornemens om verdere ontwikkelingen samen met Fleur Plastics te gaan oppakken. Zij hebben er mede voor gezorgd dat Flowsort BV een uitstekende groei kende.   

Arjan Sleegers | Operations Manager Flowsort

Offerteaanvraag
Heeft u al een matrijs?

Heeft u nog geen producttekeningen? Laat ons weten waar u naar op zoek bent en we nemen contact met u op.

Ik heb het privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

Een greep uit onze klanten:

Bel +31 411 62 41 64