Spuitgieten

Bekijk hier de mogelijkheden voor spuitgieten in Nederland. Spuitgiet producten zijn alle kunststof producten welke wij in het dagelijks leven gebruiken. Deze producten kunnen op enkele manieren worden geproduceerd. Grondstoffen als polyamide en polyethyleen worden door middel van een spuitgietmachine gevormd tot een product naar uw wens.

Spuitgietproces

Bij het spuitgieten wordt een afgemeten hoeveelheid kunststof verwarmd. Vervolgens wordt deze massa onder hoge druk in een matrijsholte gespoten. Deze matrijsholte heeft de vorm van het gewenste product. Dit kan van alles zijn, van een relatief simpel tot een complex product. De volgende stap bij het maken van spuitgietproducten is het afkoelen van het product. Nadat het materiaal is afgekoeld, gaat de matrijs open en wordt uw product uitgestoten.

Flexibel spuitgieten in Nederland

Bent u op zoek naar mogelijkheden om uw huidige product te verbeteren of om een nieuw product te ontwikkelen? Wij bieden u verschillende diensten om dit te bewerkstelligen. Doordat wij in het verleden instelcursussen en spuitgietlessen hebben gegeven bij een technisch centrum (Mikrocentrum) is er binnen Fleur Plastics een gezamenlijke expertise opgebouwd. Dankzij deze jarenlange ervaring, gecombineerd met geavanceerde spuitgietmachines, hebben wij de mogelijkheid om uw spuitgiet producten nauwkeurig te produceren. Hierdoor zijn wij in staat om het volledig spuitgiet proces van A tot Z voor u te regelen! 

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

In onze spuitgieterij in Nederland zijn wij in staat om dag en nacht voor u te produceren. Onze machines produceren spuitgietproducten, variërend van 1 tot en met 420 gram. Daarnaast delen wij onze expertise door middel van projectbegeleiding in Nederland. Neem vandaag nog contact met ons op!

 

Spuitgietproduct

Offerteaanvraag
Heeft u al een matrijs?

Heeft u nog geen producttekeningen? Laat ons weten waar u naar op zoek bent en we nemen contact met u op.

Ik heb het privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

Een greep uit onze klanten:

Bel +31 411 62 41 64