Projectbegeleiding

Wij begeleiden uw idee om een kunststof product op de markt te brengen tot en met de productiefase. Neem nu vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak.Shotglas

Of u nu een idee, concept of al een product tekening heeft wij ontzorgen u door alle contacten met de eventuele tekenbureaus en gereedschapmakerijen te begeleiden. Daarnaast voorzien wij u met adviezen in de verschillende keuzes die tijdens het proces naar voren komen. Denk hierbij aan keuzes zoals:

  • Welk materiaal past het beste bij mijn uiteindelijke product?
  • Wat zullen de kosten zijn?
  • Waarmee moet er rekening gehouden worden tijdens de daadwerkelijke productie?

Om u optimaal te voorzien tijdens dit proces bieden wij de dienst Rapid Prototyping aan waarmee wij uw product tekening om zetten in een tastbaar product. Wanneer vervolgens het uiteindelijke product voldoet aan alle wensen kan de matrijs geconstrueerd worden. Als de matrijs vervolgens gereed is verzorgd Fleur Plastics een proefspuiting waarbij het proces zo efficiënt en kostbeparend mogelijk wordt ingericht.

Alleen wanneer u volkomen tevreden bent over het proces en product wordt er overgegaan naar de productiefase. Fleur Plastics zorgt er vervolgens voor dat u voorzien wordt van een kwalitatief hoogwaardig product.

Offerteaanvraag
Heeft u al een matrijs?

Heeft u nog geen producttekeningen? Laat ons weten waar u naar op zoek bent en we nemen contact met u op.

Ik heb het privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

Een greep uit onze klanten:

Bel +31 411 62 41 64