Kunststof producten coaten

Kunststof producten coaten 

Sommige producten vragen na productie om een nabewerking, bijvoorbeeld vanuit esthetisch of functioneel oogpunt. Fleur Plastics voorziet uw producten graag van een mooie, kwalitatief hoogwaardige afwerking. Het voordeel hiervan is dat uw kunststof spuitgiet producten kant en klaar bij u worden afgeleverd, zodat u ze direct in gebruik kunt nemen. 

Wij bieden diverse opties om uw producten na te bewerken. Zo bieden wij u onder andere de mogelijkheid om uw kunststof producten te laten (poeder)coaten. Kunststof coating is de ideale coating om objecten naadloos en lekdicht af te werken. Deze manier van coaten werd begin jaren negentig volledig gebruikt als middel om opslaginstallaties, zoals watertanks te beschermen en vloeistofdicht te maken.  

Voordelen coaten van kunststof producten 

Door uw kunststof producten door Fleur Plastics te laten coaten, elimineert u de volgende problemen: 

  • Abrasieve slijtage (schurende, materiaal afnemende slijtage); 
  • Corrosie; 
  • Te veel wrijving bij ten opzichte van elkaar bewegende delen, terwijl smering onwenselijk of verboden is; 
  • Adhesieve slijtage (koudlas en/of vreten) 
  • Slechte lossing van uw kunststof producten uit de spuitgietmatrijzen.

De beste coating op kunststof 

Als u onze coating op kunststof gebruikt, dan kunt u er op rekenen dat deze helemaal perfect is afgestemd op uw wensen. Wij gaan graag eens met u om tafel zitten om samen te bekijken wat u precies nodig heeft op het gebied van de coating. Al onze kunststof spuitgiet producten worden geproduceerd volgens strikte kwaliteitseisen, om zo te kunnen garanderen dat wij altijd het beste product aan u kunnen leveren.  

Fleur Plastics is uw partner voor het coaten van uw kunststof producten 

Neem vandaag nog contact met ons op als u meer wilt weten over de producten die wij voor u klaar hebben staan. We nemen graag eens met u door naar wat voor kunststof coating u precies op zoek bent en wat wij aan uw processen bij kunnen dragen. Een coating met kunststof is een goede manier om ervoor te zorgen dat alles echt helemaal waterdicht wordt. Er zijn vele mogelijkheden met onze coating, waar wij u graag meer over vertellen. 

Offerteaanvraag
Heeft u al een matrijs?

Heeft u nog geen producttekeningen? Laat ons weten waar u naar op zoek bent en we nemen contact met u op.

Ik heb het privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

Een greep uit onze klanten:

Bel +31 411 62 41 64