Assemblage kunststof spuitgiet producten

Naast het spuitgieten van uw onderdeel, verzorgen wij voor veel van onze klanten ook assemblagewerkzaamheden. Onze medewerkers op de assemblage-afdeling stellen met de grootste zorg onderdelen samen tot een compleet eindproduct of tot een halffabricaat. Naast het assembleren worden hier ook kwaliteitstesten uitgevoerd en ook het verpakken van uw kunststof spuitgiet producten wordt hier verzorgd.

Assemblage spuitgiet producten uitbesteden 

In de machine- en apparatenbouw staan de marges de laatste jaren behoorlijk onder druk, terwijl er wel steeds hogere eisen worden gesteld aan de prestaties. Fleur Plastics produceert al jarenlang kunststof gebaseerde spuitgiet producten voor onder andere de bouw-, automotive- en technische sector. Bij geassembleerde spuitgiet producten kan er aan een groot scala aan producten gedacht worden, waaronder zwenk-, transport- en tandwielen. Deze producten kunnen door ons in verschillende materiaalsoorten geproduceerd worden. Van belang is natuurlijk dat de technische functionaliteit van de producten voldoet aan uw wensen. 

Mogelijkheden assemblage spuigiet producten 

Wij willen onze opdrachtgevers ontzorgen. Daarom bieden we zoveel mogelijk een totaaloplossing aan. Ook de assemblage van kunststof producten hoort daarbij. Assemblage staat voor het samenvoegen van de verschillende onderdelen van een product. Wij bieden volledige assemblage op maat, volgens uw wensen. Denk bijvoorbeeld aan het aanbrengen van een rubber afdichtstrip, maar ook de bedrukking, verpakking en het toevoegen van handleidingen. Uw producten zijn na assemblage direct klaar voor gebruik. 

Assemblage in de vorm van Insert Moulding 

Onze assemblage werkzaamheden beperken zich overigens niet alleen tot assemblage ná het spuitgieten van uw kunststof onderdelen. We hebben ook ervaring met het samenvoegen van losse onderdelen vóór het kunststof spuitgieten van uw product plaatsvindt. Een goed voorbeeld hiervan is het omspuiten van onderdelen, in de vorm van Insert Moulding. De keuze van welke volgorde van assemblage en spuitgieten het beste bij uw spuitgiet product past, ligt doorgaans in het aantal producten en de eisen die u stelt aan het product. 

Fleur Plastics verzorgt de assemblage van uw spuitgiet product

Bent u op zoek naar een spuitgiet-partner die de tevens het assemblagetraject kan verzorgen? Onze kennis, de benodigde materialen en de spuitgiettechnieken worden maximaal ingezet door ons ontwerpteam, die samen met u aan de slag gaat om de meest ideale oplossing te creëren voor de assemblage van uw kunststof product. Neem vandaag nog contact met ons op! 

Offerteaanvraag
Heeft u al een matrijs?

Heeft u nog geen producttekeningen? Laat ons weten waar u naar op zoek bent en we nemen contact met u op.

Ik heb het privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

Een greep uit onze klanten:

Bel +31 411 62 41 64