3D printen in Nederland

Bekijk hier de mogelijkheden voor 3D printen in Nederland. Op basis van een digitaal ontwerp zetten wij op korte termijn uw tekening om naar een tastbaar product! Ervaar de flexibiliteit die Fleur Plastics u biedt.

3D printen in Nederland bij Fleur Plastics

De technieken die onder 3D printen vallen, maken het mogelijk om een producttekening te transformeren tot een tastbaar product. Het prototype wordt laag voor laag opgebouwd op basis van een .STL bestand dat u aanlevert. Op deze manier kan het product eenvoudig worden geproduceerd. 3D printen zorgt ervoor dat productwijzigingen relatief eenvoudig uitgetest kunnen worden, voordat het product daadwerkelijk in productie wordt genomen.

Productontwikkeling met hoge snelheid

U kunt uw prototype produceren met de materiaalsoorten PLA en ABS met maximale afmetingen van 21x29 bij 7x20 centimeter. Het materiaal PLA is biologisch afbreekbaar. Dit betekent dat het niet schadelijk is voor het milieu wanneer u wijzigingen aanbrengt aan uw product en daardoor meerdere versies geproduceerd worden. Op deze manier bieden wij u de mogelijkheid om uw product te blijven testen, zonder het milieu te belasten.

Mogelijkheden van 3D printen in Nederland

Heeft u een goed idee voor een product en wilt u hiervan graag een prototype laten maken? Met onze 3D printer zorgen wij voor een concreet prototype. Vervolgens staan wij ook voor u klaar om deze verder te ontwikkelen en het eindresultaat te produceren. Benieuwd naar de mogelijkheden van 3D printen in Nederland? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag over al onze mogelijkheden.

Offerteaanvraag
Heeft u al een matrijs?

Heeft u nog geen producttekeningen? Laat ons weten waar u naar op zoek bent en we nemen contact met u op.

Ik heb het privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

Een greep uit onze klanten:

Bel +31 411 62 41 64